Hlídání Vašeho menšího pejska/fenky u nás doma



pet sitteri verificati personal

Alžběta

· 20 years experience

Nabízím hlídání Vašeho mazlíčka u sebe doma a venčení po okolí. Žiju sama v bytě kousek od metra Bořislavka, kde je na dosah spoustu zeleně. Preferuji menší plemena (stafbuly, buldočky, bostoňáky, čivavy, jezevčíky...). Stačí, když pejska dopravíte ke mě společně s jeho věcmi a krmením a předáte mi isntrukce. Ráda uvítám i kočky. Můžu je hlídat u sebe doma, nebo případně chodit jen krmit, vyčistit jim wc apod., ale z časových důvodů toto nabízím jen na Praze 6. Z důvodu práce na směny nejsem schopná nabídnout pravidelné dny, nebo časy, vše se odvíjí od předchozí domluvy. Se psi a kočkami (a nejen s nimi) mám zkušenosti od útlého dětství a s hlídáním cizích pejsků mám zkušenosti několikaleté.



Na Dlouhém lánu 494/37, 160 00 Praha 6, Česko


Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs

Pets I can board:

Cats Dogs


nárazově, podle dohody

Reviews (6)

Elvita

Alžběta was amazing with our French bulldog. Londy had a small foot injury and some bacterial infection in her ear when we were going on holidays, so we had to leave some medication for Alžběta to take care of her. When we came back Londy was healthy, happy and in better health when we left her. We could not recommend her more as a pet sitter! She took such a good care for her that we don’t have any doubts of using her service again in the future. Thank you so much 🥰

10/09/2024 · Pet Sitting

Petra

S Betkou byla skvělá komunikace od začátku, potkali jsme se předem, s Ellie si hnedka sedli. Po dobu dovolené jsme byli neustále v kontaktu, dostávali jsme fotky, videa, takže úplná paráda a rozhodně se Betce ozveme znovu, když bude zapotřebí hlídání. Můžu doporučit všemi deseti.

29/06/2024 · Pet Sitting

Diana

Betka a jej priateľ poskytli vynikajúcu starostlivosť. Boli veľmi príjemní a trpezliví, čo bolo obzvlášť cenné pri zvládaní náročného správania nášho psíka. Počas celého týždňa mi posielali fotky a pravidelné aktualizácie, vďaka čomu som mohla byť pokojná, že je v dobrých rukách. Komunikácia s nimi bola hladká a bez akýchkoľvek problémov. S ich službami som bola nadmieru spokojná :-)

24/01/2024 · Pet Sitting

Karolína

Byla jsem velmi spokojená a určitě využiji služeb slečny zas :) Mám aktivnějšího pejska, a i s ním si zvládla poradit, takže mohu jen doporučit 😊

14/08/2023 · Pet Sitting

René

Veľmi milá a zodpovedná, rýchla komunikácia, psíkovi robila pekný program, počas necelých 2 týždňov sa priebežne ozývala ako sa pejskovi darí a čo všetko robili... Psíka som doniesol práve keď dostal chrípku, postarala sa o neho perfektne, dávala mu zodpovedne lieky a mastičku do očí a vrátila mi ho už zdravého, dokonca aj osprchovaného :) pejsek pôsobil takisto spokojne, takže všetko úplne super, vrelo odporúčam :)

27/07/2023 · Pet Sitting

Pavel

Rychlá komunikace, kvalitní spolupráce bez zádrhelů. Pes i páníček hlásí spokojenost. Díky!

12/01/2016 · Pet Sitting

Review

Praha 6 , , ,