Informace o ochraně osobních údajů

JAKÉ OSOBNÍ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁME?

Zpracováváme poskytnuté údaje na základě vaší registrace, když nás oslovíte skrz kontaktní formulář, emailem nebo telefonicky. Také uchováváme dobrovolně vámi poskytnuté reakce na naše příspěvky na sociálních sítích, vaši zpětnou vazbu, hodnocení hlídačů. Údaje o užívání naší webové stránky jsou uchovávány prostřednictvím cookies.

Údaje, které o vás uchováváme skrz vaši registraci mohou obsahovat vaše jméno, adresu, emailovou adresu, telefonní číslo, IP adresu, pohlaví, datum narození (hlídači), čísla bankovních účtů (hlídači), fotky, informace o vašich pejscích a další informace, které dobrovolně vyplníte ve svém DOGINNI profilu.

K JAKÝM ÚČELŮM OSOBNÍ ÚDAJE ZPRACOVÁVÁME?

Osobní údaje nám slouží k poskytování služeb DOGINNI, které skrz naši službu požadujete a které jsou vyspecifikovány ve Všeobecně obchodních podmínkách hlídače i majitele psa. Dále tyto údaje zpracováváme za účelem vedení databáze hlídačů a evidence zákazníků, pro vaši ochranu a zkvalitnění služeb pro vás, pro ochranu vašich i našich práv a právem chráněných zájmů. Je možné, že vás budeme kontaktovat emailem nebo telefonicky, abychom vám mohli poskytnout služby, které požadujete a poskytly vám kompletní informace, které hledáte.

Osobní údaje chráníme jak softwarově (anti-virovými programy, hesly atd.) tak i dalšími bezpečnostními mechanismy, zejména zamezením přístupu neoprávněných osob k našim serverům.

Pokud jste souhlasili se zasíláním našich novinek, rozesíláme je prostřednictvím služby Mail Chimp, jejíž zásady ochrany osobních dat najdete zde

 

KOMU OSOBNÍ ÚDAJE POSKYTUJEME?

  • Poskytovatel IT podpory
  • Poskytovatel účetních služeb

 

JAKÉ MÁTE PRÁVA?

  • Požádat nás o informaci o zpracování osobních údajů
  • Požadovat přijetí opatření k nápravě, zejména provedení blokace, opravy, doplnění nebo smazání dotčených osobních údajů
  • Uplatnit právo "být zapomenut", tedy abychom s naší databáze vymazali vše, co o Vás víme
  • Požadovat omezení zpracování osobních údajů
  • Požadovat přenos údajů jinému správci

VÍCE INFORMACÍ

Rádi vám poskytneme více informací o našich zásadách ochrany osobních údajů na info@doginni.cz nebo 777 727 012. V případě nejasností se také můžete obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Úplné informace o ochraně osobních údajů pro hlídače DOGINNI najdete zde.

Úplné informace o ochraně osobních údajů pro majitele pejsků DOGINNI najdete zde.

 

Jsme tu pro vás a vaše pejsky:
kontaktní telefon

777 727 012

kontaktní email

info@doginni.cz