Spokojenost nadevše



pet sitteri verificati personal

Veronika

· 12 years experience

Každý pejsek si zaslouží pozornost, bez ohledu na rasu, pohlaví, věk, velikost nebo případně handicap. Již od malička vyrůstám v takové psí smečce. Prošla jsem si výchovou Českého strakatého psa, jezevčíků, Irského vlkodava, míšenci, rotvajlera, pitbullů, kterým se věnuji dodnes. V současné době tedy pracuji s Výmarským ohařem, Pražským krysaříkem, třemi pitbully a jednou slepou pitbullkou, bullteriérem a krizencem rotvajlera. Zároveň také odcházím do útulku, odkud pejsky barvám na par hodin ven, aby se poradně vyřádili a s nedůvěřivými, tyranymi, útočnými a vydesenymi pracuji, aby se svých trápení zbavili a našli snadněji domov. Mám tedy zkušenosti a nebojím se ani "ostřejších" plemen. Přestože už jsem byla psem i napadena, nemám z nich strach a vím tedy, jak pracovat se psem útočným i bojazlivym. Věřím, ze s každým psem se dá vždy pracovat, pokud mu nasloucháte, mate trpělivost a důvěřujete mu. Ke každému psu přistupuji individuálně s ohledem na jeho povahu. Nejraději trávím čas na procházkách v lesích, na lukách a v létě u vody, kde se mohou svobodně vyřádit. Dle dispozic psa je také beru na nějaký ten par kilometrový běh nebo vyrazime společně zdolat nějaké hory. Součástí každé takové procházky je opakování popřípadě doučení některých základních povelů, jako je například- ke mě, k noze, volno, čekej, zůstaň, sedni. Výcvik je důsledný, ale psa nikdy tělesně netrestám, vše probíhá hrou a také je velmi důležité poznat rozpoložení psa. Samozřejmě nikdy nechybí řádná pochvala- nutně neznamená prostřednictvím jídla. Nejdůležitějším zakončením takového výletu je spokojenost psa, vyplazený jazyk a šťastný výraz ve tváři je pro mě hlavní, jako bonus pak je, když pak spí jakoby ho do vody hodili. Pejsky nikdy nenechavam samotné, jsem s nimi po celou dobu 'ubytovani'. Jestliže potřebujete pejska pohlídat a chcete, aby si zároveň užil co nejvíce zábavy, nebo vycvičit, případně zbavit nějakého strachu nebo si s nim už jednoduše nevíte rady, neváhejte se na mě obrátit. Pokud chodíte na dlouhé hodiny do práce a vás pejsek musí být celou dobu zavřeny sám doma bez pohybu, rada jej zajdu vyvencit případně se svou smečkou do pořádnou vybihacku, kdy aportuji, odvádějí, plavou a společně se seznamují. Jako majitelé vašeho miláčka si vy rozhodujete, zda chcete, aby byl u mě společně s dalšími psy nebo raději sám, jen se mnou. Obě varianty jsou možné na základě domluvy. Samozřejmě nemusíte mít strach, ze bych u sebe nechala dva psy, kteří by si nerozuměli a mohlo by dojit k nějaké sarvatce. Všichni psi ze smečky jsou zvykli na nové kamarády a mají radost, když se mohou seznámit a přibrat dalsiho prtaka na nová dobrodružství. Pro každého psa je nejdůležitější, když má kolem sebe další psí společníky a muže s nimi dovádět. Jestliže mate strach, jak na sebe budou reagovat, a vahate, zda jej nechat se mnou bez přítomnosti mých společníků nebo s nimi, není žádný problém se domluvit a předem se setkat, abyste viděli, jak na sebe budou reagovat a jak si budou rozumět.



Ostrava, Czechia


Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Dogs Rodents Turtles Fish


Reviews (23)

Valerie

Naprostá spokojenost!

28/09/2021 · Pet Sitting

Tereza

16/06/2020 · Pet Sitting

Štěpán

11/03/2020 · Pet Sitting

Štěpán

11/03/2020 · Pet Sitting

Štěpán

05/03/2020 · Pet Sitting

Veronika

03/02/2020 · Pet Sitting

Sandra

27/11/2019 · Pet Sitting

Štěpán

22/11/2019 · Pet Sitting

Tea

29/10/2019 · Pet Sitting

Valerie

Spokojenost! Max odešel k náhradní paničce naprosto suverénně, ani se nerozloučil :) Bude-li příště potřeba, určitě opět ráda využiju!

18/10/2019 · Pet Sitting

Štěpán

01/09/2019 · Pet Sitting

Štěpán

22/07/2019 · Pet Sitting

Veronika

Opět na jedničku. Se slečnou Veronikou jsme moc spokojeni. :)

10/06/2019 · Pet Sitting

Michaela

Slečna je velice příjemná, milá a jde vidět, že pejskům opravdu rozumí. Jsme velmi rádi, že jsme měli možnost natrefit na tak skvělé hlídání a teď už víme, že pro příště bude o toho naše lumpa dobře postaráno.

30/05/2019 · Pet Sitting

Tea

Spokojeni vsichni jako vzdy :)

30/04/2019 · Pet Sitting

František

Naprostá spokojenost naše i naší Sisinky

09/01/2019 · Pet Sitting

Kateřina

03/09/2018 · Pet Sitting

Veronika

28/08/2018 · Pet Sitting

Barbora

28/08/2018 · Pet Sitting

Barbora

01/08/2018 · Pet Sitting

Veronika

23/05/2018 · Pet Sitting

Veronika

Naprostá spokojenost. Slečna velice milá a ochotná. Náš Merlin vypadal spokojeně.

16/04/2018 · Pet Sitting

Tea

Verca se vyborne postarala o nasi fenecku. Posilala nam kazdy vecer info a fotky! Vrele doporucuji! Ma skvely vztah k pejskum!

18/09/2017 · Pet Sitting

Review

Ostrava , , , , ,