Jako Doma



pet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal

Veronika

· 9 let zkušeností

Když chcete, aby váš pejsek byl v láskyplnném prostředí jako doma. Jmenuji se Veronika a miluji zvířata, miluji s nimi být, pomáhat jim, mazlit se, hrát si anebo je jen pozorovat. A tak mi došlo, že pomáhat ostatním paníčkům, a tím pádem trávit čas se psy je úžasné. Dříve jsem pomáhala v Moravskoslezském spolku na ochranu zvířat a od tama adoptovala zachráněného Hopíka, užasného, vděčného pejska. Zkušenosti mi nechybí, a to nejen s pejsky :-) máme ještě zakrslého králíčka Barta. V péči jsem měla dlouhodobě papouška žaka, koně i kočičky. Váš pejsek bude u nás jako doma , bude součástí naši smečky jak doma, tak na zahrádce i na procházkách. Aktuálně jsem pořád doma se synem a pečujeme o prostor a všechny bytůstky. Těšíme se, že si nás vyberete a bude nás doma víc!



Těchonín, Česko


Hop,Křízenec - asi jezevčík a krysařík:Hopík je adoptovaný pejsek, vlastně je bez chyby, když nepočítám to, že se občas v autě poblinká. Je vděčný,jde mu jen o to aby jsme byli spolu. Mám i králíčky a vychází s nimi bez problému, spíše si jiných zvířat nevšímá. S ostatními pejsky problém nemá, seznámí mu chvíli trvá ale nikdy by nekousl.
Ano


Zvířata, které mohu navštívit:

Kočky Psi Ptáci Hlodavci Želvy Ryba

Zvířata, které mohu převézt:

Kočky Psi Ptáci Hlodavci Želvy Ryba


Recenzí (6)

Melanie

Olaf had a great time. Communication with her was easy and I am totally gonna book her again. I especially like, that she lives more on the country side and she doesn't take to many dogs at a time. My baby Olaf and her dog became great friends 😊👍

01.11.2022 · Hlídání zvířat

Kristyna

Naprostá spokojenost, je vidět ta obrovská láska ke zvířatům a veliké srdíčko 🙂. Jack to má pokaždé jako dovolenou a fňuká nám když se má vrátit domů 🙂.

09.06.2022 · Hlídání zvířat

Ilona

Veronika je naprosto skvělá. Naše Gemminka se měla stejně skvěle, jako by byla doma. Moc děkuji!

14.03.2022 · Hlídání zvířat

Mirka

Veronika je úžasná! Byli jsme moc spokojeni a náš pejsek taky. Doporučuji všema dvaceti :)

26.07.2021 · Hlídání zvířat

Laura

Veronika has a nice house with garden and my dog loved being there. Thank you Veronika for taking care of my dog while I was away :)

21.07.2021 · Hlídání zvířat

Thank you Laura <3 kiss Goku and Tzutza

11.08.2021 · Hlídání zvířat

Michaela

Naprostá spokojenost. Veronika byla velmi milá, má moc příjemné obydlí, kde bydlí se svými zvířátky a našemu Chavimu se ještě půl hoďky po vyzvednutí stýskalo po psím kamarádovi Hopovi. Veroniku mohu jen doporučit, Chavi se měl u ní dobře :)

07.12.2018 · Hlídání zvířat

Recenze

Těchonín , ,